Tocanita de legume cu organe de vitel

de Andra_Constantinescu in Vita, 11 Ian 2018 | 5990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inima, ficat, pancreas si plaman de vitel
  • 200 ml ulei
  • sare
  • 500 - 600 ml apa
  • 400 g ceapa
  • 600 g ardei curatat de cotor si seminte (ardei gras + ardei Kapia)
  • piper negru macinat
  • 800 g cartofi
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • putin cimbru uscat
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 fire de leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu organe de vitel:

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien.

Ardeiul curatat de cotor si seminte se spala si se taie grosier.

Dupa ce s-a prajit carnea, se adauga ceapa, ardeiul, putina sare si putin piper negru macinat. Se lasa sa se caleasca pana cand ceapa devine aurie.

Intre timp, se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete.

Dupa ce s-au calit ceapa si ardeiul, se adauga cartofii, putina sare, o lingurita de boia de ardei dulce, putin cimbru uscat si 500 ml apa.

Se lasa totul sa fiarba, iar spre final se adauga sucul de rosii si leusteanul verde (spalat si tocat). Se mai clocoteste tocanita timp de 2-3 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu organe de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de vitel si legume