Tocanita de miel cu smantana

de katty in Oaie, 15 Mai 2020 | 5296 vizualizari

 

De mult visez la aceasta mancare delicioasa cu carne de miel.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 300 gr smantana
  • marar verde
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura baza ptr mancare optional
  • ierburi de provence
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu smantana:

Portionam carnea si o spalam bine, apoi o scurgem de apa.

In uleiul incins rumenim usor carnea pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam din cand in cand pana ceapa se inmoaie si  acoperim cu apa. Punem foile de dafin si fierbem pana carnea se inmoaie.

Diluam faina intr-o cana de apa si adaugam peste zeama. Fierbem 15 minute, apoi adaugam smantana, piper, sare, ierburi de provence si baza pentru mancare. Dam cateva clocote, apoi adaugam mararul si oprim focul.

Servim cu mamaliga, piure de cartofi sau orez.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vasimur 1

15.05.2020, 23:13

Rocsi 1

16.05.2020, 19:27

dantes 1

18.05.2020, 11:34

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel, la cuptor.