Tocanita de naut cu cartofi

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 13 Aug 2016 | 12443 vizualizari

 

INGREDIENTE

3 cartofi măricei

500 g năut fiert

3 linguri ulei

3 cepe

3 căței de usturoi

3 frunze de dafin

3 linguri pastă roșii pătrunjel verde

sare

piper

Opțional: ghimbir ras și fulgi de ardei iute

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu cartofi:

Cartofii, se curăță, se spală și se taie cubulețe. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală și se toacă mărunt. Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm ceapa, usturoiul și cartofii. Călim pentru aprox. 5 minute la foc potrivit. Adăugăm frunzele de dafin. Adăugăm apă cât să acopere legumele și lăsăm să fiarbă pentru 15 minute. Verificăm cartofii dacă s-au fiert, apoi adăugăm năutul și pasta de roșii. Mai lăsăm pe foc 10 minute. Condimentăm cu sare și piper. Servim cu pătrunjel verde proaspăt tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

14.08.2016, 10:01

Rocsi 1

14.08.2016, 10:46

elucubratiiculinare 1

16.08.2016, 08:38

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuca sau gem