Tocanita de pipote si inimi

de kamy in Pui, 13 Ian 2011 | 14695 vizualizari

 

Pentru ca Sabina nu mananca nimic daca nu are carne a trebuit sa fac ceva langa soteul de morcovi .........de care oricum nu s-a atins.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.pipote si inimi de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 150 ml.bulion
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Ceapa taiata cubulete si morcovul la fel,le-am pus la calit in putin ulei,dupa 5 min am pus o ling.boia,usturoiul taiat marunt,ardeiul cubulete,le-am amestecat bine,am pus pipotele si inimile (pe care le-am spalat bine inainte si le-am lasat o juma de ora in apa)si am adaugat apa sa le acopere.Le-am lasat sa fiarba la foc mic,acoperite,cam 1 ora.Cand apa a scazut si maruntaiele erau aproape fierte ,am pus bulionul .Inainte sa sting focul am pus cimbrul,sare si piper dupa gust.

Se poata manca cu piure de cartofi,orez,mamaliguta sau.... sote de morcovi.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:29

eu nu pap mici imina , nici pipote ..le las sabinei
dar pap morcovii
si pt ca ai muncit atat ....

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:30

uitasem de pupici si bem o bere

kamy 1

17.01.2011, 17:55

cristina...iubita cu morcovii nu prea merge berea ce ne facem??

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui