Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.

de reisnaor_2006 in Porc, 16 Sep 2015 | 6322 vizualizari

 

Delicioasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie pasta de rosii Cirio
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 200 gr orez prefiert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.:

           Se taie carnea de porc cubulete. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajeste carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie bine, tot cam 10 minute, de data asta la foc mediu.

           Adaugam usturoiul strivit,bulionul,sarea,piperul.Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu.Orezul il fierbem separat,il scurgem de apa,calim o ceapa si amestecam cu orzul fiert si o lingurita de delikat.Pofta buna.

TIPS-URI

1

In loc de orez serviti calda tocanita cu mamaliguta sau piure.

2

condimente putem adauga cimbru,boia de ardei,patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa in sos de rosii