Ciulama de porc

de gaby_gabytza in Porc, 1 Mai 2013 | 6955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • un pahar cu vin
  • 300 g smantana
  • 1 lingura amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de porc:

Carnea o spalam si taiem bucati mari.O punem in tigaie si o prajim in putin ulei pe ambele parti.Scoatem carnea si in uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata si o calim putin.Dupa care adaugam paharul cu vin si carnea si le fierbem la foc mic acoperit.

Cand aproape a scazut zeama adaugam smantana amestecata cu amidonul,usturoiul curatat si pisat,sare,piper dupa gust.Amestecam continuu pana incepe sa se ingoasa(cateva minute) si oprim focul.

Servim cu mamaliga si cateva foi de ceapa verde tocata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit