Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
N-ar fi fost Craciun fara o tochitura pe masa, asa ca reteta de azi este o tochitura neaosa cu carne de porc, ceva carnaciori si afumatura, insotita de o lingura buna de cas ce se topeste sub o mamaliguta fierbinte.
Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite.
Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine.
Rumeneste usor carnatii intr-o alta tigaie, apoi in uleiul ramas rumeneste nitel si afumatura. Adauga-le peste carne, arunca si ceapa verde peste ele si lasa sa se amestece aromele.
Condimenteaza simplu cu sare si piper.
Pregateste o farfurie cu cateva linguri de cas framantat.
Pune si de o mamaliga si cand e gata toarn-o fierbinte peste cas, sa-l topeasca.
Serveste cate putin din toate, neaparat acompaniate de niste muraturi si un pahar de vin.
Pofta mare!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult