Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
incepem cu blaturile:
Toate se prepara la fel, doar difera cantitatile de ingrediente. Asadar, separam albusurile de galbenus. Batem albusurile spuma, adaugam zaharul, batem pana iese o bezea tare, adaugam apa, apoi galbenusurile si la urma faina. In momentul in care adaugam faina, amestecam cu o lingura pentru ca blatul sa iasa aerisit, punem si praful de copt.
Intindem in tava si coacem aproximativ 10 min.
Asa coacem toate cele 3 blaturi. Le lasam la racit.
Budinca o facem dupa instructiunile de pe plic. O lasam la racit.
Cand e rece adaugam mascarponele si amestecam tot cu o lingura sau o paleta pana ce se omogenizeaza complet.
Montam tortul:
Punem un blat alb apoi crema de budinca cu mascarpone, apoi blatul de cacao peste care punem gemul de caise, apoi ultimul e blatul facut dintr-un singur ou, peste care punem tot crema de budinca cu mascarpone.
Ornam cu fulgi de ciocolata si cirese.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult