Tort cu cocos si ciocolata

de ala_oancea in Torturi, 19 Oct 2009 | 8516 vizualizari

 

Un alt tortulet aniversar ... Mi s-a cerut un tort simplu, fara prea multa crema ... asa ca m-am conformat :)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 gr faina
  • 50 gr cocos
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 350 ml iaurt
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 1 budinca de ciocolata
  • 3 linguri de zahar
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu cocos si ciocolata:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, apoi faina amestecata cu cocos si praf de copt. Se toarna aluatul in tava unsa si tapetata cu faina si se coace aprox 30 de minute. Se prepara budincam se lasa la racit, apoi se amesteca cu frisca batuta.
Am taiat blatul in doua pe latime, am uns o jumatate de blat cu jumatate din crema, am suprapus foile, apoi am imbracat tortul in restul de crema si l-am ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort pentru Mama- 80 de ani