Tort de biscuiti cu miez de lapte

de amalia01 in Torturi, 29 Apr 2013 | 4229 vizualizari

 

De ziua sotului meu am vrut sa creez un tort mai deosebit...musafirii au zis ca am reusit...

 

INGREDIENTE

blat:

  • 500 g biscuiti simpli
  • 5 lingurite cacao instant
  • 100 ml apa calda

crema:

  •  225 g branzica “miez de lapte” 
  • 100 g unt 
  • 5 linguri de zahar 
  • 200 ml frisca vegetala 
  • 2 plicuri de intaritor pentru frisca;
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu miez de lapte:

Crema:

Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita;

Se amesteca cu untul;

Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul;

Frisca se bate impreuna cu intaritorul;

Se amesteca fisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului;

Se ia o forma de tort cu peretii detasabili;

Din cacaoa instant si apa se face un sirop in care vom inmuia biscuitii;

Montare:

Se aseaza in forma cate un strat de biscuiti si unul de crema,incheind cu crema;

Se da la rece cca 1 ora;

Se detaseaza peretii si se orneaza dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lavinia 1

29.04.2013, 18:54

Foarte frumos La multi ani sotului!

Rocsi 1

29.04.2013, 20:32

La multi ani pentru sotul tau!

Panacris 1

12.05.2013, 21:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti