Tort din biscuiti

de gaby_gabytza in Torturi, 13 Mai 2013 | 3215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti

crema

  • 400 g branza vaci
  • 200 ml frisca
  • 50 ml smantana
  • 200 g zahar pudra
  • 1esenta vanilie
  • 1 lingurita colorant rosu

decor

  • 200 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita colorant albastru
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din biscuiti:

Pregatim un sirop din 150 ml apa si 1 lingura zahar si le punem la fiert pana se topeste zaharul.Trecem biscuiti prin sirop si ii asezam in tava

Crema-Amestecam branza cu smantana si zaharul.Mixam frisca cu lingurita de colorant si o rasturnam peste branza.Mixam putin impreuna si adaugam esenta.

Rasturnam peste blatul din biscuiti si ungem crema pe toata suprafata de biscuiti si deasupra adaugam alt rand de biscuiti dati prin sirop

Decoram cu smantana mixata cu zaharul pana rezulta o fisca consistenta si la final adaugam colorantul.Imbracam tortul in frisca si dam la frigider 10 minute.

Scoatem de la frigider si decoram cu ciocolata razuita si dam din nou la frigider cca 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

13.05.2013, 20:38

Si mie imi place sa fac tort de biscuiti, in special vara ca sa nu dau drumul prea des la cuptor

gaby_gabytza 1

14.05.2013, 09:11

va multumesc

ralu_ca 1

14.05.2013, 19:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti