Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella

de andremys in Torturi, 8 Apr 2013 | 5745 vizualizari

 

aveam pofta de ceva dulce dar nu foarte gretos si usor de facut,asa ca am facut acest tort

 

INGREDIENTE

  • un pachet mare de piscoturi de savoya
  • fructe de padure 300 de grame,eu am cumparat congelate din real
  • frisca lichida 300 gr
  • o cana de lapte pt inmuiat picoturile
  • un borcan Nutella
  • banane si orice fructe la alegere
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella:

Se inmoaie fiecare piscot in lapte si se face un strat din piscoturi, peste acest strat adaugam nutella ,o intindem uniform peste tot, dupa care adaugam bananele taiate felii. Revenim cu stratul de piscoturi pe care de aceasta data am pus nutella si felii de ananas. Adaugam ultimul strat de piscoturi pe care il acoperim cu frisca frumos si uniform, iar la final adaugam fructele de padure peste tot tortul incercand sa il acoperim in totalitate (fructele de padure le-am pus 3 minute in apa fierbinte inainte de a le pune pe tort si le-am lasat la scurs )

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si piscoturi