Tort exotic

de stratulatgeorgiana in Torturi, 4 Iun 2013 | 2768 vizualizari

 

mmmm racoros si apetisant

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 10lg zahar
  • 10lg faina
  • 1esenta rom
  • 2plicuri crema de prajituri cu castane
  • 1ananas
  • 1portocala
  • 1kiwi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort exotic:

Se bat ouale integi cu zaharul pana devin spuma,,,se amesteca cu o spatula de silicon faina si la final se adauga esenta de rom.Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de preferat rotunda.Se da la cuptor 30min-45min.Apoi se lasa sa se raceasca

Separat se face crema urmand instructiunile de pe  pachet si se taie cuburi fructele.Cand blatul s-a racit se taie in 3 si se insiropeaza cu sirop facut din 500ml apa,4-5lg zahar si esenta dupa preferinta (eu am ales rom).

Dupa ce s-a insiropat se adauga crema apoi fructele si iar un blat pana la ultimul.Deasupra se imbraca in crema si se orneaza cu fructe si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort exotic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

- Andreea - 1

04.06.2013, 09:18

Daca e cu castane...imi place sigur...

sasha 1

04.06.2013, 09:18

Rocsi 1

04.06.2013, 14:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!