Tort fulg de nea

de stratulatgeorgiana in Torturi, 6 Feb 2013 | 3839 vizualizari

 

Un cadou deosebit si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 10lg zahar
  • 10lg faina
  • 1plic zahar vanilinat
  • 2plicuri crema de trufe cu rom si ciocolata
  • 500ml lapte
  • martipan
  • colorant alimentar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort fulg de nea:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana devin spuma,apoi se adauga faina in ploaie, se amesteca usor sa nu se lase,se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se baga la cuptor la foc mediu.

Dupa ce s-a copt se lasa la racit si apoi se taie in trei..se insiropeaza si se umple cu crema de ciocolata,trufe si rom,(preparata dupa indicatiile de pe plic) si bucati de visine.La final se adauga martipanul pe deasupra si se orneaza dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fulg de nea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru Gaby_d