Tort Mona

de reisnaor_2006 in Torturi, 12 Mai 2014 | 5570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 12 lg. de zahar
  • 12 lg. apa rece
  • 8 lg. de faina
  • 6 lg. cacao
  • 1 praf de copt
  • CREMA:
  • 700 ml lapte
  • 2 pl. de budinca
  • 200 gr margarina Rama
  • esente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mona:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si adaugam treptat apa. Separat faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se adauga peste albusuri. Compozitia se toarna in tava tapetata si se da la cuptor la foc mic.

Se prepara budinca cu 700 ml de lapte, amestecam in ea si galbenusurile ramase, se lasa sa se raceasca si se adauga margarina. Omogenizam compozitia. Insiropam blatul cand este gata, se adauga crema si radem ciocolata deasupra.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Mona" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu budincă și fructe