Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Blatul:
Faina se amesteca cu zaharul,cacaua si praful de copt,apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza.
Compozitia o sa fie mai lichida decat la un blat cu oua.
Aluatul se toarna intr-o forma cu diametrul de 24-26 cm,tapetata cu gartie de copt sau unsa si tapetata cu faina.
Blatul se coce la foc mediu-mic pentru aprox 45 minute.Se face testul scobitorii,daca aceasta iese curata inseamna ca blatul este gata.
Blatul se lasa sa se raceasca complet,pana a doua zi ar fi ideal,si apoi se taie in 2 foi.
Frisca se bate tare.
Pe una din foi se intinde un strat de frisca,apoi visine,frisca si blat.Se decoreaza cu frisca,visine si ciocolata.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult