Tort rapid

de angyb in Torturi, 5 Mar 2012 | 5461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet blat de tort din comert
  • 500 ml frisca
  • 200g ciocolata alba
  • Sirop:
  • 150ml apa
  • 3 lg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

Crema: topiti pe baine marie 200 ml de frisca impreuna cu ciocolata alba dupa care dati la rece.

Bateti bine frisca dupa care adaugati ciocolata topita batand mereu pana cand crema se ingroasa.

Asamblarea:insiropati primul blat cu siropul (topiti zaharul impreuna cu apa si lasati-l sa se raceasca un pic) adaugati o parte din crema si continuti pana cand se termina blaturile.

Am decorat si tortul cu aceiasi crema si cu bigne-urile pt.profiterol. http://www.bucataas.ro/retete/profiterol-rapid-30414.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

06.03.2012, 22:54

foarte bun

Panacris 1

07.03.2012, 08:18

Imi Place tot ce e delicios si rapid!

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:24

foarte frumos arata tortul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de fructe si piscoturi cu cacao