Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 29 Dec 2013 | 6879 vizualizari

 

Un tort delicios și simplu de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame caju crud, nesărat
  • 150 grame cacao
  • 3 linguri de miere
  • o mână frunze de mentă proaspătă
  • 200 ml apă
  • 70 grame cremă de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde:

Într-un robot de bucătărie, se toacă și amestecă toate ingredientele până devin o pastă omogenă. 

Se toarnă compoziția obținută într-o tavă cu fund detașabil cu diametrul de 23 de centimetri și se introduce în congelator pâna devine fermă. 

Se servește cu fulgi de cocos și felii de kiwi sau coacăze proaspete.

TIPS-URI

1

Data viitoare voi folosi mai putină miere pentru că mi s-a părut prea dulce

2

Nu am folosit 200 de mililitri de apă pentru că aș fi obținut o pastă mult prea fluidă

3

Reteta originală recomanda folosirea uleiului de cocos, dar eu am folosit cremă de cocos.

4

Se poate păstra la congelator pentru o lună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort raws pt. aniversarea blogului