Tort sah

de Oana in Torturi, 2 Mai 2009 | 11341 vizualizari

COMENTARII (3)

elena1988 1

04.03.2011, 17:15

Adinacarla 1

13.03.2013, 23:16

Buna seara Oana,
Am si eu nevoie de doua sfaturi de la tine:
1.Cand este indicat sa adaug intaritorul de frisca in crema?
2.Aceasta crema imi va ajunge oare pentru un tort al carui blat va fi facut din 12 oua? Va fi taiat in patru "foi" si va fi un dreptunghi mai mare.
Scuze deranjul si multumesc anticipat pentru raspuns.

Oana 1

16.03.2013, 16:57

Adina, intaritorul de frisca il pui la final, cand crema este gata, dar doar daca e necesar.Daca faci crema cu cateva ore bune inainte si o tii la frigider, cand asamblezi tortul o bati bine cu mixerul si nu mai e nevoie de intaritor. Iar ca si cantitate, mai faci dublu sa iti ajunga la un blat asa mare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata pana la moarte