Tortiglioni cu piept de pui

de ramo_cata in Paste, 29 Ian 2010 | 8807 vizualizari

 

delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tortiglioni Barilla
  •  1 piept de pui dezosat
  • 1ceapa
  • 100gr cascaval
  • 100gr masline
  • 3linguri ulei
  • o cana de bulion
  • apa
  • sare
  • piper  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu piept de pui:

Am fiert pieptul de pui apoi l-am taiat bucatele.Intr-o tigaie am pus uleiul,ceapa tocata,pieptul de pui si maslinele..le-am pus la inabusit cu apa..adaugand apa la nevoie..spre final am adaugat bulionul,sare si piper dupa gust...le-am mai lasat la fiert cateva minute... pastele le-am fiert circa 15 minute in apa cu sare si putin ulei. Am scos pastele intr-un bol sa se scurga apoi le-am pus in farfurie,peste care am adaugat sos si cascaval ras...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste la tava