Tortilla de cebolla (Placinta De Ceapa )

de Andreea_Mario in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2012 | 3216 vizualizari

 

Tortilla de cebolla (Placinta de ceapa ) este usor de facut si pe gustu fiecaruia care ai place ceapa

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe normale,
  • ulei .
  • 5 oua ,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de cebolla (Placinta De Ceapa ):

Se curata ceapa si se taie in feliute sau cum doriti. Se pune in tigaie si se caleste. Sa nu uitam sa punem sare deoarece ceapa este dulce, dar sa nu  o facem sarata pentru ca atunci cand o amestecam cu ouale mai punem putina sare.

Amestecam ceapa si ouale si le punem in tigaie. Un lucru sa nu uitam: sa nu scurgem ulei de la ceapa calita deoarece acel ulei ii da gustul la placintuta noastra. O lasam sa se faca bine pe partea de jos, dupa care luam o farfurie care sa se poata pune pe tigaia de pe foc si o intoarcem. Lasam 5 minute si o intoarcem pe cealalta parte, dupa care o punem pe farfuria cu care am intors-o. 

Sse serveste cu ceea ce va place pe langa ea.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de cebolla (Placinta De Ceapa )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu marar si ceapa verde