Trandafir cu branza si ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 2 Feb 2016 | 2381 vizualizari

 

De foarte mult am achizitionat aceasta forma dar mi-era putin teama s-o folosesc avand atatea pliuri,pana acum cand am prins curaj si bine am facut.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana cu zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 250 g branza ricotta
  • 250 g faina
  • 1plic praf de copt
  • 100 g pepite de ciocolata
  • zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafir cu branza si ciocolata:

Albusurile batute spuma cu un praf de sare si jumatate din cantitatea de zahar; untul moale se freaca cu restul de zahar si zaharul vanilat pana rezulta o crema fina, se adauga galbenusurile pe rand mixand energic dupa fiecare, branza treptat, faina amestecata cu praful de copt si cernuta iar la final albusurile, amestecand usor cu o lingura sau tel si ciocolata; nu amestecati prea mult sa nu se lase compozitia. Se rastoarna in forma si se lasa la cuptor 45min la foc mic.

Dupa ce este coapta prajitura,se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra(optional) ciocolata topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:37

ianculubita 1

03.02.2016, 09:59

Rocsi 1

03.02.2016, 11:22

Cat de frumoasa ti-a iesit prajitura, dar cat de buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raluca