Ursuleti cu branza

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2015 | 2769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. branza de capra (telemea de vaca)
  • 250 gr. unt
  • 2 oua; 1 ou pentru uns
  • 400 gr. faina
  • sare
  • chimen, boia, susan, mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuleti cu branza:

Se amesteca faina cu ouale, adaugam branza razuita, untul taiat cubulete si putina sare. Intindem aluatul la un strat de 1 cm., taiem aluatul cu o forma ( am ales forma de ursulet), le vom unge cu ou. Deasupra se presaracondimente si seminte. Se coace la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuleti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose dospite cu stir rosu si fulgi de mei