Valentine's Cake

de laylalala in Torturi, 14 Feb 2011 | 4881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua, separate
  • 100 gr zahar
  • semintele rase de la 1 baton de vanilie
  • 100 gr unt, topit
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • colorant alimentar rosu (optional)
  • Pentru crema
  • 50 gr smantana
  • 50 gr gem de capsuni
  • 55 gr boabe de cafea in ciocolata, maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valentine's Cake:

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt in forma de inimioara.

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Faina amestec-o cu praful de copt. Intr-un vas bate galbenusurile cu zaharul si semintele de vanilie.Incorporeaza untul , colorantul daca folosesti, urmate de faina. Inglobeaza albusurile apoi toarna aluatul in forma pregatita. Coace aluatul pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa sa se raceasca complet apoi taie-l in 2 pe orizonatala.

Pentru crema, amesteca smantana cu gemul de capsuni.

Pentru asamblare, Unge fiecare blat cu crema si presara cu ciocolata maruntita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Valentine's Cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de banane si mousse de ciocolata