Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
1.Intr-o oala cu apa rece am fier ciolanele,timp de doua ore.
2.Intr timp am curatat si am tocat ceapa si ardeiul marunt,iar varza am taiat-o potrivit.
3.Dupa ce s-a fiert ciolanele,le-am scos si am pastrat putina zeama.Am luat carnea de pe oase si am pus-o deoparte.
4.Am calit ceapa si ardeiul cu putin ulei,apoi am adaugat varza si zeama in care am fiert oasele si am lasat sa fiarba.
5.Cand aproape s-a fiert varza,am adaugat carnea,sosul de rosii,putina sare si piper si am mai lasat sa fiarba pana a scazut zeama.La sfarsit am adaugat patrunjelul.
Serviti calda cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta buna!!!!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult