Varza cu soia (de post)

de mihasara in Mancaruri de post, 2 Dec 2015 | 8101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 1 pachet soia granule
    • 1 varza murata
    • 3 rosii
    • 3 cepe
    • 1 ardei gras rosu
    • 150 ml bulion
    • 50 ml ulei
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • marar.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu soia (de post):

  • Mod de preparare:
    1. Fierbem granulele de soia in apa cu sare si le lasam la scurs.
    2.  Tocam varza.
    3. Curatam rosiile de pielita si le taiem cubulete.
    4. Punem uleiul la incins si calim ceapa, pana se caramelizeaza usor., dupa care adaugam ardeiul tocat cuburi.
    5. Adaugam varza, condimentam cu sare si lasam la calit.
    6. Dupa ce s-a inmuiat adaugam rosiile,granulele de soia, bulionul si condimentam cu sare, piper gust si  cimbru.
    7. Acoperim cu floie de aluminiu si dam la cuptor20 de minute.
    8. Dupa acest timp indepartam folia de aluminiu si mai lasam pana se rumeneste usor.

TIPS-URI

1

Se serveste fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu soia (de post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

02.12.2015, 15:29

Imi place cum arata! Nu imi place soia

Bunica 1

02.12.2015, 17:43

Arată bine,dar.................................e un dar)

mirela0911 1

02.12.2015, 20:18

Cred ca e buna si cu soia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume