Varza de bruxelles cu mazare

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2015 | 3115 vizualizari

 

Vazusem o reteta asemanatoare pe good food

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de caserola de varza de bruxelles
  • 1/2 cutie de mazare
  • 1/2 cutie de speak
  • 1/2 ceapa alba
  • ulei de masline
  • 1 cub maggi
  • piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de bruxelles cu mazare:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu speak-ul fasii.

Varza de bruxelles se curata de frunzele de deasupra,se spala bine si se taie in jumatate si se adauga peste ceapa calita.

Punem apa cat sa acopere,cubul maggi si acoperim cu un capac.

Dupa circa 10 minute se adauga mazarea scursa de zeama,condimentele si putina apa,se lasa pe foc pana cand ingredientele sunt fierte.

Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de bruxelles cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

05.11.2015, 07:29

dya

Micutza Luana 1

05.11.2015, 15:17

hmm cum o fi varza aia nu am papat pana acuma

Bya Ralu 1

05.11.2015, 16:09

eu nu ma omor dupa ea,dar nu e rea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini mamaligute impanate la cuptor