Varza dulce cu carne de vita

de CookieMonster in Vita, 22 Noi 2013 | 24203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ceapa si 1/2
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 3 rosii cherry
  • 500 g carne de vita fiarta
  • 1 lingura de ulei
  • 4 frunze de dafin
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu carne de vita:

1. Varza se spala bine si se indeparteaza primele frunze.

2. Se spala si se curata ceapa, morcovul, ardeii, rosiile si radacina de patrunjel. Se toaca marunt (eu am folosit robotul de bucatarie) si se pun la fiert in putina apa cu ulei aproximativ 15 minute.

3. Adaugam carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cubulete si varza taiata fasii. Punem 300 ml de apa si frunzele de dafin. Oala va fi semiacoperita pana cand varza incepe sa se inmoaie.

4. Asezonam cu sare si piper, iutim putin focul si o lasam pana scade apa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj (multicooker)