Varza la cuptor cu afumatura

de Lau in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2020 | 1880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 cana de pasta de gogosari
  • 1/2 cana suc de rosii(eu am avut facut in casa)
  • 3 foi de dafin
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • afumatura
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu afumatura:

Verzele le taiem in 2 si le punem intr-o oala mai mare cu apa cca 1 ora.

(am avut ciolane afumate de noi, le-am oporit cu apa fierbinte dupa care le-am fiert un clocot)

Intr-o tigaie calim ceapa cu morcovul, adaugam pasta de ardei si sucul de rosii. Lasam pe foc cca. 5 min, adaugam foile de dafin si mai lasam cateva secunde.

Intre timp am tocat varza scursa bine de apa, adaugam amestecul de ceapa si amestecam bine.

Intr-o tava mai mare (eu am folosit oala de sarmale), adaugam carnea afumata si deasupra varza,1 cana de apa fierbinte si o dam la cuptor cca 3 ore.

Amestecam ocazional si la final adaugam cimbru.

Servim cu mamaliguta si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu varza exotica,