Varza rosie cu legume

de Sidy in Mancaruri de post, 22 Iul 2012 | 3530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g amestec mexican cu orez
  • 150 g varza rosie taiata fideluta
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1/2 conserva porumb
  • cite un varf de cutit de :
  • turmenic
  • ghimbir
  • coriandru
  • verdeata tocata
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie cu legume:

Se curata ceapa si se taie marunt, apoi se inabusa in 2 linguri ulei de masline.Adaugam varza rosie si amestecam sa se caleasca putin.Punem apa cat sa acopere varza, adaugam condimentele si lasam sa fiarba.Cand este fiarta adaugam amestecul mexican si porumbul si mai lasam sa fiarba 10 minute.Daca este cazul mai adaugam condimente.

Punem pe farfurii si ornam dupa inspiratie.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

22.07.2012, 22:05

Sim0na 1

23.07.2012, 14:01

N-am folosit varza rosie decat in salate si muraturi.. dar cred ca-i buna si asa

jolygina 1

20.08.2012, 20:22

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit