O chestie tare faina sa ti emulsia facuta intr-o sticluta si sa iti iei de acolo atunci cand ai nevoie. la mine se intampla destul de des sa am nevoie de o astfel de vinegreta si din comodiate, pun ce este necesar pe salata(ulei, lamaie, sare), dar nu cred ca este acelasi lucru...si cand te gandesti cat de simplu este si omitem sa facem lucrurile asa...voi pune in practica si sfaturile si vinegreta!!
Simona , vinegreta este o emulsie instabila de asta este bine sa o pastram intr-un vas ermetic ca sa o putem agita inainte de folosire, puteti folosii orice un borcanel mic de la papa de bebe, o sticluta de la un sirop mic, orice ...o sa vedeti ca dupa 2 zile e si mai buna ca are aromele maturate si intrepatrunse, ma bucur ca va place ideea
ce este important este sa stim sa trisam la calorii, de fapt ne spunem ca nu are gust o salata fara ulei si otet si este perfect adevarat doar ca nu trebuie puse 2 linguri de ulei ca sa aducem fara rost 90 kcal si 9 gr de lipide unei salate sanatoase care are la baza vreo 50 de calorii. Gustul vine din putin ulei, oteturi aromate si bune si alte ingrediente ca un suc bun de portocale, lamaie, grepfuit si usturoi, ardei iute, condimente dupa plac