Vinete pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 3591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete lunguiete
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vinetele le-am spalat, apoi le-am taiat rondele. Le-am presart cu sare si le-am lasat cateva minute sa-si lase apa. Le-am sters cu un servet de hartie, apoi le-am dat prin faina, ou batut (in care am pus piper), iar faina, si le-am pus intr-o tigaie cu ulei incins. Le-am lasat sa se prajeasc pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie in care am pus servete de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces.

O bunatate au fost!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Geanina87 1

09.12.2012, 23:13

imi plac foarte mult

mirela0911 1

10.12.2012, 03:38

Sim0na 1

10.12.2012, 12:35

Nici eu nu ma omor dupa vinete decat in salata, iar pane este prima oara cand fac. De la mama am aflat cat sunt de bune
Multumesc tuturor ptr aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu cascaval