Vinete pane

de delia64 in Mancaruri de legume, 6 Aug 2014 | 11979 vizualizari

 

Este sezonul vinetelor asa ca am facut o vanata pane si tare gustoasa a fost .

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • putina sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se spala vanata si se feliaza .

Se sareaza putin si se lasa cu sare pana pregatim coca.

Batem ouale cu putina sare si adaugam faina in ploaie  amestecand sa  se coomogenizeze  si sa capete   consistenta unei smantani .

Dam feliile de vanata prin coca si le prajim in uleiul incins pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se scot pe un servetel absorbant .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde ca atare sau cu cartofi pai .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu vinete