Vinete umplute

de meosiris in Porc, 1 Aug 2009 | 3838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • 200g carne tocata amestec vita+porc
  • 30g orez
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 ou
  • delikat
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

-Spalam vinetele,apoi le taiem in 2 pe lung.Miezul il scoatem cu ajutorul unei linguri si il tocam marunt.Ceapa si ea va fi tocata marunt iar impreuna cu miezul de vanata se pune la calit in putin ulei.
-Se aduga si carnea,orezul,pasta de tomate,condimentele,patrunjelul verde tocat marunt si se baga la 180C pana cand orezul si carnea sunt fierte.
-Cand sunt aproape gata,spargem oul intr-un castron,il amestecam cu delikat si patrunjel verde uscat apoi ungem vinetele si mai lasat la cuptor inca 10 minute.
 -Am servit cu sos de usturoi si patrunjel .Se poate servi doar cu smantana.Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute