Vinete umplute

de epurasha2bb in Pui, 3 Iul 2013 | 6149 vizualizari

 

nu mai puteam de pofta asa ca azi mi-am cumparat vinete si am facut bunatati la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei grasi de 3 culori
  • 1/2 piept de pui fara os si piele
  • sare, piper, usturoi
  • 1 rosie
  • 30 g cascaval Delaco
  • cateva linguri de ulei
  • 1 varf de lingurita busuioc uscat maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

luam vinetele , le spalam, le taiem pe jumatate pe lung.Cu o lingura scobim miezul vinetelor si il tocam separat intr-un vas.In vas punem si ardeii taiati fasiute si usturoiul tocat feliute.Incingem putin ulei si punem intai usturoiul ca sa dea gust uleiului , adaugam carnita de pui fasiute si ea apoi cand s-a albit adaugam ardeii si miezul de vinete.Condimentam cu sare grunjoasa, piper negru si usturoi.Mai picuram ulei daca e prea sec.Cand e aproape gata acest amestec se pune cu lingura in barcutele din vinete scobite.Se decoreaza cu bucatele de cascaval si feliute de rosie.Se presara putin busuioc si se picura ulei.Se da la cuptorul incins si se lasa pana se rumeneste si se inmoaie vinetel.

E super delicios si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu pui si legume