Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Panacris in Slow Cooker, 16 Noi 2016 | 4715 vizualizari

 

Mda, o să spuneți, doar 3 ingrediente? Daaa, 3 , dar buneee ;) Sincer, inițial nu prea am fost încântată de combinația asta, așa de simplistă :D , darrrr, rezultatul final a fost spectaculos, simplu și gustos. P.S. Prezentarea, cum spuneam, e cam searbădă, darrrr gustul ”scapă turma!” ;) Spor și poftă bună! 

 

INGREDIENTE

  • 4 felii vrăbioară de mânzat  
  • 4 buc medii gutui
  • sare de mare cu ierburi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnea de mânzat se așaază în vasul aparatului minunat slow cooker Crock-Pot 4,7 L , se adaugă gutuile curățate și ”pătrățite”, adică tăiate în patru, se pornește aparatul de gătit slow cooker, la programul High, ptr 4 ore. Spre finalul gătirii, se asezonează cu sare cu ierburi, se mai lasă cca. 10 minute la gătit, cât să se ”topească” sarea. Se servește fierbinte, simplă, fără niciun fel de garnitură sau salată!  Spor și poftă bună! 

TIPS-URI

1

O rețetă ptr dietă, tare sățioasăăăă! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos tomat la slow cooker Crock-Pot