Waffe belgiene cu nutella

de RuxyRux in Prajituri, 17 Feb 2011 | 9461 vizualizari

 

N-am mai folosit de multa vreme aparatul si am zis ca e timpul sa facem niste waffe delicioase...si le-am uns cu nutella pentru un gust senzational...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua separate
  • 1 lingura drojdie uscata
  • 1 cana si un sfert de faina
  • 1 cana de lapte( 200 ml)
  • 100 ml unt topit
  • 5 linguri zahar pudra
  • doua pliculete vanilie
  • un praf sare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe belgiene cu nutella:

Laptele caldut se amesteca cu drojdia si se dizolva.
Albusurile se bat spuma.
Galbenusurile se bat cu un praf de sare si se adauga la laptele cu drojdie.
Faina se amesteca cu zaharul si se adauga la compozitie.
Se adauga si untul topit si se amesteca bine.
Se pune si albusul batut spuma si se incorporeaza usor.
Compozitia trebuie sa arate ca o smantana foarte groasa. Daca vi se pare prea lichida mai adaugati faina si invers daca vi se pare prea groasa mai adaugati putin lapte.
Se lasa 45 de minute la loc caldut.
Se ia cu polonicul din compozitie si se toarna in aparatul bine incins de waffe.
Se lasa sa se rumeneasca frumos, se scot si se pune nutella deasupra. Decorati dupa dorinta ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe belgiene cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

RuxyRux 1

20.02.2011, 08:34

Mihaela Cris va imbratisez si va multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:14

imi place foarte mult bravo

RuxyRux 1

18.08.2011, 23:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gofre subtiri si crocante