White Chocolate Lamington

de mimmi in Prajituri, 17 Mai 2012 | 7778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat :
  • 200 g ciocolata alba,
  • 120 g margarina sau unt,
  • 180 g faina,
  • 50 g lapte praf,
  • 50 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • Pentru glazura :
  • 100 g ciocolata alba,
  • 1 cub unt,
  • 1 lingurita apa,
  • +
  • fulgi de cocos,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA White Chocolate Lamington:

Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca. Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam. Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura. Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.

Lasati prajitura sa se raceasca complet. Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.

Topim ciocolata imrepuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie, o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi, dupa care tavalim cuburile prin cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "White Chocolate Lamington" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura tavalita