Zacusca cu vinete si morcovi

de dantes in Zacusca, 29 Sep 2012 | 10517 vizualizari

 

) zacusca foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2Kg. morcovi
  • 2 Kg.ceapa
  • 3 Kg. vinete
  • 3 Kg. gogosari
  • 1 litru ulei
  • 500 ml.suc de rosii
  • sare si foi de dafin
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu vinete si morcovi:

Morcovii se fierb,vinetele si gogosarii se coc si se curata,ceapa se taie julien si se caleste in ulei,cand toate s-au racit se dau prin masina de tocat se adauga sucul de rosii,uleiul si sarea si se pun la fiert la foc mic amestecandu-se din cand in cand pana cand uleiul iese la suprafata.

Zacusca se pune in borcane inchise ermetic si se pune la bain-marin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu vinete si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole uscata