Zacusca de ciuperci

de Cofetarul Vesel in Zacusca, 28 Oct 2017 | 3542 vizualizari

 

Aceasta reteta de zacusca este foarte buna si va recomand cu mare drag sa o incercati! 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de gogosari macinati
  • 1 kg de ceapa macinata
  • 1 kg de morcovi macinati
  • 2 kg de ciuperci macinate
  • 500 ml de ulei
  • 3 linguri de sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de ciuperci:

Intr-o oala mai mare vom pune ceapa si uleiul, vom pune oala pe foc si vom cali ceapa 5 minute, apoi adaugam pe rand gogosarii, morcovii, ciupercile si la sfarsit sarea.

Lasam oala pe foc mediu cam o ora si amestecam incontinu cu o lingura de lemn. Dupa aceea, vom lasa zacusca la racit si o vom pune in borcane. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu ciuperci