Zarzavat pentru ciorbe

de marcela1979 in Conserve, 23 Aug 2011 | 13841 vizualizari

 

daca tot e vremea conservelor...

 

INGREDIENTE

  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

Se spala morcovii si patrunjelul ,se curata si se toaca prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se curata se spala si se toaca marunt cubulete.Se amesteca.Verdeata se spala si se toaca marunt si se amesteca cu zarzavatul.Se adauga sare si se amesteca.Se lasa 12 ore sa lase suc si apoi se pune in borcane.Cand se pune in borcane se apasa cu o lingura sa nu fie goluri.Sucul lasat se pune in borcane peste zarzavat.Se capseaza si se dau la loc racoros.Se foloseste iarna la ciorbe.

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus acest zarzavat gustati de sare si daca mai trebuie atunci puneti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

DIANA B 1

24.08.2011, 12:48

@Gaby , decat sa mori cumva , mai bine nu mai scriu , ce zici ? ................................... s-o crezi tu

DIANA B 1

24.08.2011, 12:54

Eu tot pun in lada , tot , tot , tot (ptr ca m-a ajutat Dumnezeu si am spatiu , am lada ptr legume , lada ptr branzeturi , congelatorul unui frigi cu aluaturi si inghetata si tot felul de nimicuri si unul in care pun carnea , cand cumpar ca inecata ) intr-o zi cand nu voi aparea pe-aici , cred ca ma voi baga si pe mine-n lada
http://www.youtube.com/watch?v=9DAyfJOhCC0

DIANA B 1

24.08.2011, 13:13

@Ina , da , daaaaaaaaaaaa ... cumperi ca-s tare bune si cum ai tu loooc , le poti depozita si-n locul rosiilor , ca nu se strica iarna si cumperi lazi , ce-s alea combine ??? ca doar nu iesi si la treierat ?!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorbe