Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE655
PRIETENI
Retete

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

In Aperitive / Garnituri la 16 Mai 2024

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă. Unge fiecare pachețel cu albuș...

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

In Penne la 15 Mai 2024

Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire. Într-o tigaie mare,...

Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat

In Mancaruri de legume la 14 Mai 2024

Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat: Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Separat, amestecă uleiul de măsline cu condimentele și unge bine feliile de conopidă, pe ambele părți....

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2024

Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina și amestecați continuu timp de 1-2 minute până când obțineți o pastă omogenă....

Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros

In Sandvisuri la 13 Mai 2024

Cum se prepară Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros:     Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la cuptor până devine crispy și rumenit. Într-un bol, amestecă două ouă ca pentru...

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

In Dulciuri la 12 Mai 2024

Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar:     Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă până se distribuie uniform. Într-un castron, pune crema de brânză, adaugă...

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

In Aperitive / Garnituri la 11 Mai 2024

Cum se prepară Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid Topește untul într-o tigaie, adăugând boia iute și fulgi de chilli. Lasă-l să se aromatizeze, apoi ia-l pe de foc. Rade cățelul de usturoi și adaugă-l peste iaurtul...

Salată cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă

In Salate la 10 Mai 2024

Cum se prepară Salata cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă: Începe să tai feliile de pâine sub formă de cuburi pentru crutoane. Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și adaugă crutoanele de pâine. Condimentează-le cu sare, piper...

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

In Sandvisuri la 9 Mai 2024

Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă. Toacă mărunt...

Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

In Dulciuri la 8 Mai 2024

Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie cate o bordura de cca 2 cm, de jur imprejurul foii....

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

In Mancaruri cu carne la 8 Mai 2024

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri. Încinge uleiul de măsline într-o...

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

In Dulciuri la 7 Mai 2024

Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi potrivite. Într-un bol, mixați spumă ouăle, adăugând un praf de sare, apoi adăugați...

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

In Aperitive / Garnituri la 2 Mai 2024

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată până devine aurie, condimentând cu sare, piper și boia dulce....

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

In Dulciuri la 2 Mai 2024

Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi încorporați în ele brânza mascarpone. Mixati spumă albușurile, adăugând...

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

In Dulciuri la 2 Mai 2024

Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă: Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici. Pregătirea Aluatului: Dacă folosiți aluat fraged dulce pregătit, pregătiți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau folosiți rețeta preferată de...

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

In Dulciuri la 2 Mai 2024

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere, scoateți baconul și tocați-l mărunt. Prepararea ouălor: Începeți prin...

Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată

In Dulciuri la 2 Mai 2024

Iata cum se prepara Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată: Rumeniți ușor fulgii de migdale, apoi puneți-i deoparte.   Pregătirea Sosului de Caramel Sărat: Într-o cratiță, topiți zahărul la foc mediu, amestecând continuu până...

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

In Salate la 1 Mai 2024

Cum se prepara Salata cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă: Taie ouăle în jumătăți, scoate gălbenușurile într-un castron, adaugă o linguriță de muștar, sare și piper și amestecă bine până devin cremoase. Adaugă albușurile...

⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată

In Prajituri la 30 Apr 2024

Cum se prepară ⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată:     Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza mascarpone până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați zahărul pudră treptat și...

Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

In Aperitive / Garnituri la 29 Apr 2024

Cum sa pregatesti Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște Pentru a prepara ouăle vopsite, începe prin a fierbe ouăle timp de 15-20 de minute. În timp ce acestea fierb, pregătește coloranții naturali. Pentru culoarea...

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

In Dulciuri la 29 Apr 2024

Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii. Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor...

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

In Salate la 27 Apr 2024

Cum se prepara Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă: Fierbe ouăle tari și apoi taie-le în jumătăți. Pune gălbenușurile într-un castron mare. Adaugă iaurtul grecesc peste gălbenușuri și amestecă ușor pentru a combina...

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

In Supe la 27 Apr 2024

Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post: Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C. Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și ardeiul roșu în bucăți mai mari. Pune legumele tăiate și cățeii de usturoi într-o...

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

In Mancaruri de post la 26 Apr 2024

 Cum se prepara Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post Se pune la fiert apă cu sare, într-o oală suficient de mare pentru a cuprinde conopida. Se curăță conopida și se taie frunzele, iar apoi se pune în oală să fiarbă până când este...

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

In Aperitive / Garnituri la 25 Apr 2024

Cum se prepara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană: Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați și tăiați roșiile, apoi puneți-le într-o tavă termorezistentă. Adăugați măslinele și amestecați-le împreună....

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

In Paste la 23 Apr 2024

Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când pastele sunt fierte, le scurgem și păstrăm...

Sote cu brocoli si crispy bacon, o reteta usoara si gustoasa

In Mancaruri de legume la 22 Apr 2024

Iata cum se prepara Sote cu brocoli si crispy bacon, o reteta usoara si gustoasa: Într-o tigaie, se pune la rumenit în puțin ulei de măsline și unt, baconul tăiat. Se lasă până devine rumen și crocant, apoi se adaugă cățeii de usturoi presați și tocați...

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

In Dulciuri la 21 Apr 2024

Iata cum se prepara Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros: Topiți untul și ungeți fiecare foaie de plăcintă. Împăturiți în două primele două foi unse și asezați-le pe fundul unei forme de tort sau al unei tăvi cu pereți înalți, pe care o...

Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată

In Sandvisuri la 20 Apr 2024

Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe ambele părți. Caramelizați ceapa: Tăiați ceapa în felii subțiri. Topiți untul...

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

In Mancaruri de legume la 19 Apr 2024

Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă usturoiul tocat. Călește-l până devine ușor aurie. Adaugă conopida tăiată...

Afisate 1 - 30 din 655 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Vei avea mai mult timp sa faci ceea ce-ti place.Mai ales daca iti place sa nu faci nimic.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]