Gauffre cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 4762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 100 g faina
  • 75 ml apa
  • 2 linguri cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gauffre cu cascaval:

Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.

Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.

Se servesc ca atare.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gauffre cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu smantana si cascaval