Minestrone

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2013 | 4856 vizualizari

 

O supa consistenta si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1l supa sau apa + concentrat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1/2 praz
  • 1/4 telina
  • 100 g paste
  • 1 cutie mica fasole alba
  • cimbru
  • busuioc
  • patrunjel sau leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone:

Se fierb pastele in apa sarata conform indicatiilor de pe ambalaj. Am pus o picatura de ulei ca sa nu se lipeasca. Se scot si se scurg de apa.

Legumele se curata si se spala. Se taie rondele morcovii. Se toaca marunt ceapa, rosiile, prazul si telina. 

Fasolea se clateste si se scurge de apa.

Se incalzeste supa si se adauga morcovii, ceapa, rosiile, prazul, telina si cimbrul.

Se fierbe 15 - 20 de minute dupa care se adauga fasolea si pastele. Se continua fierberea inca 10-15 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se stinge focul. Se adauga busuioc si patrunjel sau leustean.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga ardei, cartofi, mazare

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovleac