Reteta de preparare a papanasilor taranesti

de iry-gabriela in Dulciuri, 29 Ian 2012 | 5167 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor ....este destul de usor de preparat si cu adevarat taranesti....

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250g branza de vaci,
  • 4 linguri zahar,
  • 3 oua,
  • 1/2 praf de copt cu sofran,
  • esenta de rom si faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor taranesti:

Reteta de preparare a papanasilor

se amesteca zaharul cu branza de vaci ,peste care se adauga ouale batute. .

adaugam  esenta si praful de copt ,iar la final se adauga faina cat sa iasa un aluat usor de modelat.    

din aluat formam bile pe care le turtim si le dam prin faina si le prajim in ulei incins.   

se servesc calde cu dulceata.   

pofta buna la papanasi taranesti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata, un desert romanesc foarte popular