Rosii intregi in bulion

de kamy in Conserve, 12 Oct 2011 | 15482 vizualizari

 

In zona unde-i situata"mosia"mea,e un soi de rosii,care se numesc tiganesti,datorita faptului ca sunt foarte rezistente.Le-am prasit anul trecut in primavara si vreau sa va spun ca rasar,pe aceeasi portiune si daca ari cu tractorul,Mai mici decat cherry(si de astea am avut),nu necesita copilit,nu trebuie pus arac dar trebuie multa rabdare la cules.

 

INGREDIENTE

  • suc de rosii
  • rosii mici
  • sare
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii intregi in bulion:

In borcan de 800.gr am pus rosiile pe care le-am intepat cu un ac,ca sa nu crape la fiert.Peste am presarat 1/4 aspirina,am pus suc de rosii pana s-a umplut borcanul, putin busuioc(optional)si o jumatate de lingura cu sare. Am infiletat bine capacul si am pus borcanele la fiert, intr-o cratita cu un prosop sub borcane, apa pana la filet, 30 minute, in clocote foarte mici. Cand a trecut timpul, am sters cu grija borcanele si le-am pus in paturi (eu am o duna) 2-3 zile, dupa care in camara.

TIPS-URI

1

am pus intr-o poza si niste rosii cherry,ca sa puteti face comparatie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii intregi in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Lau 1

13.10.2011, 21:50

daca ne tot multumesti nu ar fi bine sa ne trimiti si noua cate un borcanel

MIUTA 1

13.10.2011, 22:40

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:19

Kami soiul asta imi trebuie mie , mereu dau kix cu rosiile
Astept sa vad ce bine o sa arate la iarna in friptura

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete