Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se pune faina (proaspat cernuta)pe planseta,se face o adancitura in mijloc,in care se pun ouale,sare si putina apa calda.Se framanta un aluat mai tare,se acopera cu un castronel si se lasa sa stea o ora,dupa care se desparte in patru sau in cinci si se intind foi foarte subtiri,care le lasam sa se zvante,langa o sursa de caldura.Fiecare foaie de aluat se ruleaza si se taie mai grosi sau mai subtiri,dupa dorinta.Taiteii se lasa sa se usuce.Pofta buna!
1
Taitei dupa ce sau uscat se pot fierbe,in apa clocotita 5-7 minute
2
Se scot si se intind pe o sita ca sa se scurga, inainte de a se pune ,la ciorbe sau borsuri.
3
Taitei ca sa fie fini si buni la gust nu se fierb mult ca sa nu-si strice forma si nici nu se clatesc cu apa rece,deoarece le schimba gustul lor placut
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola