COSTEO

1

Bucataras
incepator

PIATRA NEAMT

Bucataras din 31.03.2013

RETETE107
PRIETENI157
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba din carne de vacuta a la grec

In Ciorbe la 15 Sep 2013

Se curata carnea de pielite si de oasele mici,se spala,se taie cuburi mici,se pun la fiert cu 1 litru de apa rece. Se fierbe la foc mic,pentru ca toxinele sa poata iesi din carne,pana cand da in clocot.Se arunca apa,se spala vasul,se umple oala cu 4 masuri de apa si se lasa sa fiarba cu vasul...

Bors de cartofi cu costita afumata

In Ciorbe la 11 Aug 2013

Costita se portioneaza in bucati potrivite, se pune la fiert in apa cu sare ,dupa ce a dat in clocot aruncam apa si inlocuim cu alta apa, de preferat sa fie calda, lasam sa fiarba 40 minute. Intre timp curatam, spalam legumele, ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare sau taiat...

Ciorba (zeama de gaina )

In Ciorbe la 27 Iul 2013

Se curata gaina si se spala,se pune la fiert cu apa rece.Se spumuieste,cand e pe jumatate fiarta se adauga radacinoasele,ardeiul si morcovul,taiate cubulete sau date pe razatoarea mare si ceapa.Se adauga si putina sare,piper,cimbru.In timp ce fierbe ciorba se pregatesc taiteii.Cand gaina si...

Supa de pasare cu galuste de gris

In Supe la 10 Iul 2013

Puiul dupa ce a fost curatat,se trece  prin flacara,se spala si se pune la fiert,in apa cu sare impreuna cu morcovi,ceapa, telina,ardei gras,sau zarzavat de la borcan.In cazul folosiri unei pasari batrane legumele se vor adauga la fiert,cand aceasta a fiert pe jumatate. Mod de preparare...

Ciorba de vitel

In Supe/Ciorbe la 23 Iun 2013

Carnea de vitel se spala, se curata si se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza de 2 -3 ori si cand a fiert pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, radacinoasele date pe razatoare sau taiate cubulete.Cand toate produsele sunt aproape...

Bors de perisoare

In Ciorbe la 2 Iun 2013

Ceapa, rosiile si ardeii se toaca marunt. Morcovul si patrunjelul le radem sau le taiem cubulete si le punem la fiert in apa clocotita. Carnea data prin masina se framanta bine si se amesteca cu painea, orezul, oul, sare si piper. Se fac perisoarele mici care se rotunjesc in palma cu mana umeda...

Bors de aripioare pui

In Supe/Ciorbe la 12 Mai 2013

Aripioarele se curata bine,se parlesc si se freaca cu malai,se sareaza putin si se lasa sa stea astfel 10-15 minute. In acest timp se pune oala cu apa la foc si cand incepe a clocoti, se pune ceapa taiata marunt. Radacinoasele ,curatate si spalate,se dau prin razatoare sau se...

Ciorba de fasole boabe uscate

In Ciorbe la 24 Apr 2013

Seara Punem fasolea la hidratat (8-10 ore). Dimineata Punem fasolea la fiert in apa cu sare si 1 lingurita bicarbonat sau 1 lingurita de zahar,si lasam sa dea in clocot si apoi aruncam apa,se pune alta apa si se pune la fiert. Dupa 15 minute de fiert se schimba din nou apa.E...

Bors de cartofi cu sfecla rosie

In Ciorbe la 8 Apr 2013

Morcovul,telina si loboda,sfecla rosie si ceapa tocate marunt se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare. Dupa ce au fiert legumele se adauga cartofii care intre timp au fost curatati si taiati cuburi mici Rosiile se toaca marunt dupa ce au fost decojite (sau bulion)...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 18.09.2013

Mujdei de usturoi

publicat la 17.09.2013

Pastrarea fructelor proaspete

Horosmopul tau de astazi:

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]