ella 87

1

Bucataras
incepator

focsani

Bucataras din 26.05.2010

RETETE92
PRIETENI140
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 19 Iul 2015

Este pentru prima data cand incerc aceasta placinta,este usor de facut si e gustoasa. Am folosit spanac congelat dar merge si proaspat, am taiat ceapa marunt,am pus-o la calit putin,peste am adaugat spanacul,car a fost scurs de apa in prealabil, l-am calit pana sa evaporat apa. Intr-un castron...

Briose aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2014

Se amesteca faina, ouale, praful de copt, sarea si piperul pana capata o consistenta de chec, se adauga restul ingredientelor spalate, curatate si taiate marunt in prealabil. Amestecam toate ingredientele usor pana la omogenizare, se pune cate o lingura mare de amestec intr-o forma de briosa unsa...

Bulz

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2013

Se pune apa cu un praf de sare in ceaunel la fiert,cand da in clocot se adauga malaiul in ploaie si se amesteca  pentru a nu se forma cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata. Cand s-a racit putin,se formeaza cu mana mingiute in care se pune branza de burduf! Apoi,se pun...

Crenvusti in aluat

In Aperitive / Garnituri la 10 Ian 2013

Se decongeleaza aluatul de foietaj, apoi se taie fasii suficient de lungi cat sa invelesca crenvustii. Se pune cate un crenvusti pe fiecare fasie si se ruleaza astfel incat sa se inchida bine. Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi se presara...

Salata Boeuf

In Aperitive / Garnituri la 28 Dec 2012

Se curata, se spala legumele si se pun la fiert, asemenea si pulpele. Dupa fierbere, cartofii, morcovii, telina si carnea se taie in cubulete . Punem totul intr-un castron, se adauga castraveciorii taiati, gogosarii si mazarea. Se sareaza, se adauga o parte de maioneza si o lingura de mustar...

Omleta cu cartofi pai

In Aperitive / Garnituri la 11 Apr 2011

Se curata cartofii se taie si se prajesc, ouale se bat cu putina sare si piper, 2lingurite apa ca sa iasa pufoasa,1/2 ligurita mustar. Dupa ce am batut ouale punem cartofii intr-o tigaie cu un strop de ulei si peste turnam ouale si telemea rasa. Am devorat-o cu salata verde.

Cartofi gratinati

In Aperitive / Garnituri la 9 Apr 2011

Se fierb cartofii, se curata de coaja si se taie felii. Se unge un vas cu margarina, asezam un rand de felii de cartofi, deasupra felii de kaiser sau carnaciori, sare, piper ,boia, cimbru. Radem telemea,venim iar cu un rand de cartofi,kaiser,cartofi telemea, batem un ou cu 3 linguri...

Carnaciori in aluat

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2011

Facem un aluat fraged, din faina, drojdie, sare, ca pentru pizza... Dupa ce a crescut intindem o foaie taiem fasii si punem carnaciorii taiati sau daca aveti din aceia de bere cred ca ies si mai buni. Batem un ou cu putina sare si dam carnaciorii prin ou si dupa presaram chimen sau ce...

Omleta cu sfilaci de cal

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2011

Batem cele 3 oua, adaugam sare, marar si punem totul in tigaie pana se face. Dupa prajire asezam pe farfurie si punem mozzarela si sfilaci de cal (aceasta carne fasii o am din Italia se adauga peste pizza, oua, aici nu stiu daca se gaseste acest preparat).

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 19.05.2019

Varza cu afumatura

publicat la 19.05.2019

Ciorba cu pastai

publicat la 06.12.2018

Ceafa de porc la tigaie

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]