Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2017 | 2895 vizualizari

 

In timp ce pregateam chiflele pentru budinca cu fructe, mi-am zis, ce-ar fi sa incerc si o budinca sarata? Asa ca am pregatit si asa ceva, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor, chiar daca a fost simpla de facut. Calda sau rece, e la fel de buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g chifle
  • 200 g branza framantata
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 ou mare de tara
  • sare, piper dupa gust
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata:

Se taie chiflele in cubulete mici.

Intr-un bol, se amesteca smantana, oul, laptele si branza framantata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga chiflele si se amesteca pana se omogenizeaza bine, chiflele absorb bine lichidul.

Se ia un vas de yena rotund si se unge bine cu unt. Se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca. 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de o rosie, un castravete sau orice altceva preferati.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca va place, puteti adauga putin marar in compozitie.

2

Se poate adauga cu 5-10 minute inainte de a scoate din cuptor cascaval ras!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

17.07.2017, 10:00

ce culoare frumoasa are , tare buna trebuie sa fi fost budinca ta

Gherca Daniela 1

17.07.2017, 21:58

arata bine si sigur este o bunatate!

kytz 1

18.07.2017, 05:54

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu cu ficat